93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Tennis

la secció

El tennis és un esport amb molta tradició dins del nostre club. És una secció molt activa, on s’organitzen múltiples campionats tan federats (Open Juvenil, Circuit d’Estiu, Campionat de Terrassa, Masters de Terrassa Benitosports, el Torneig social federat…), com no federats (Lliga social individual, Torneig social de dobles…), individuals i per equips, i torneigs i activitats socials amb molta tradició com són les XII hores de tennis, el Torneig per la Marató de TV3, el torneig de pares i fills, la sortida al Godó, el sopar de la raqueta, etc. i tot això en un entorn extraordinari al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obach.

En l’actualitat comptem amb 7 pistes de tennis, 6 d’elles de terra batuda i 1 de gespa artificial, així com 1 frontó al costat de les pistes de tennis que ens ofereixen l’oportunitat d’acollir l’escola de tennis.

L’escola de tennis està formada per:

Baby Tennis: de 3 a 4 anys els dimarts de 17:30 a 18:30h.

Escola de 5 a 17 anys: Que es divideix en 5 modalitats per tal d’adaptar-nos a tots els nivells d’entrenament: pretennis, iniciació i perfeccionament, precompetició i competició.

Escola de Joves: de 18 a 30 anys. Entrenaments un dia a la setmana amb possibilitat de dos. Comencem a l’octubre!

Escola d’adults +18 anys: Dirigida a tots aquells jugadors/es majors de 18 anys que vulguin iniciar-se o perfeccionar el seu joc. Treballem amb grups reduïts (màxim 3 alumnes) i sessions dirigides d’1 hora.

Escola adaptada per alumnes amb discapacitat intel·lectual: Fundada l’any 2005 i amb la participació activa dels centres Prodis i Fupar, és l’escola de tennis adaptat pionera a Catalunya. Setmanalment i al migdia aquests centres visiten les nostres instal·lacions per tal de gaudir de la pràctica del tennis. Anualment, som el club organitzador del Torneig de Tennis Adaptat, amb gran èxit de participació, la darrera edició va comptar amb 80 esportistes d’arreu de Catalunya.marts

Lligues i campionats

Els nostres esportistes, des dels benjamins fins als absoluts, participen de forma activa en múltiples campionats com són la Lliga Juvenil, que nosaltres organitzem des de fa 27 anys, la Lliga Catalana, el Campionat de Catalunya, el Campionat d’Espanya per equips absoluts.

Actualment, tenim 17 equips juvenils que van des de les categories de prebenjamí a junior.

D’equips absoluts en tenim 2 i de sèniors en tenim 10 entre masculins i femenins.

Tot això organitzat i liderat per un equip tècnic amb moltes ganes per seguir transmetent la passió per l’esport, per les persones i amb la il·lusió per seguir organitzant torneigs, lligues, esdeveniments socials en el millor entorn possible i amb el suport de la junta de tennis.

contacte