93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Hockey Per Terrassa

Hockey per Terrassa SCP és una societat civil particular constituïda el 7 de març de 2011, arran d’un conveni de col·laboració per a la projecció del hockey entre els clubs terrassencs amb representació a la Divisió d’Honor -Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa– signat el 6 de juliol de 2010. L’1 de gener de 2017 s’hi va afegir el Línia 22 HC i, per tant, Hockey per Terrassa en l’actualitat representa la suma dels quatre clubs de hockey de la ciutat. Té per objectius, potenciar i millorar el hockey terrassenc establint un model de col·laboració únic amb la ciutat i el món empresarial, però mantenint sempre la independència dels clubs i la rivalitat esportiva sana que ha omplert d’èxits les seves vitrines.

La finalitat

Hockey per Terrassa té com a finalitat potenciar i millorar el hockey terrassenc. Els presidents dels clubs que integren l’entitat pretenen que Hockey per Terrassa sigui símbol de la unió del hockey egarenc. També es busca apropar el hockey als nens i nenes de Terrassa i aconseguir la col·laboració d’institucions locals i del món empresarial per assolir els seus objectius.

Òrgans

El Consell de Direcció està format pels presidents dels tres clubs integrants i pel president de l’entitat, Francesc Salvatella, des de Setembre de 2015. Els presidents dels clubs són Josep Maria Biosca (Atlètic Terrassa), Pere Marcet (Club Egara), Lídia Martí (CD Terrassa) i Raul Galy (Línia 22 HC). La Comissió Executiva està integrada per dos membres de cada club i pel president de Hockey per Terrassa, té una durada vinculada al càrrec de la presidència i és la responsable de les tasques d’administració i gestió ordinària de l’entitat. Actualment està formada per David Estany i Oriol Cortada (Atlètic Terrassa), Joan Gabarró i Martí Lloveras (Club Egara) i Raquel Aznar i Lluís Ycart (CD Terrassa).

Presidents

Francesc Salvatella i Badiella és el president de Hockey per Terrassa SCP des del 17 de setembre de 2015 i té encomanat un mandat de quatre anys. Des d’aquella mateixa data i en reconeixement a la seva tasca, el President d’Honor de l’entitat és Martí Colomer i Ribas, qui va ser el promotor i primer president de Hockey per Terrassa fins a la seva mort el 13 de juny de 2015.

Vols saber més: Hockey per Terrassa