93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Pàdel

LA SECCIÓ

El Pàdel és un dels esports de referència actualment a tot el territori català, peninsular i cada vegada, amb més adeptes i practicants a tot Europa.

Un esport amb molts valors socials i esportius, tals com solidaritat, amistat, familiar, diversió i competició, que es volen transmetre als jugadors i practicants de les nostres instal·lacions.

El pàdel és un esport amb no tanta tradició dins del nostre club, com l’hoquei i el tennis, però si amb un creixement continu, i amb una evolució que volem consolidar.

En ser un dels esports considerats més socials que existeixen, organitzem diferents activitats vinculades en el món social i familiar, sense deixar de banda el tret competitiu que atorga qualsevol esport.

Molts jugadors i jugadores de tennis i d’hoquei del nostre club, són també jugadors de pàdel, ja que són esports complementaris i això fa que cada vegada tinguem més adaptes i més complicitats amb l’esport mare dels esports de raqueta.

L’any 2002 es va inaugurar la primera pista de pàdel a les instal·lacions de les Pedritxes, aquesta és en l’actualitat la pista 3. El maig de 2012 es van inaugurar dues pistes més i aquell mateix any es va encetar el projecte de l’Escola de Pàdel, que s’ha anat consolidant amb el pas del temps.

Actualment disposem de 3 pistes de vidre, amb l’objectiu d’augmentar-les i poder abraçar més jugadors, petits i grans, tant per a l’escola, com per a la seva pràctica en general.

ACTIVITATS

Les diferents activitats lúdic-socials, tals com el Torneig per la Marató de TV3, lligues socials, esdeveniments solidaris, Americanes, el sopar de la raqueta, etc…es van realitzant durant l’any i es van complementant amb les diferents competicions, tals com el Bronze de la Federació Catalana de Pàdel o el Torneig del Pernil.

Les nostres instal·lacions, ubicades en un entorn extraordinari al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obach, són idònies per a realitzar una jornada de Team Buliding, tant a nivell d’empesa, familiar o d’amics, compaginant esport, lleure i feina.

 

CONTACTE