93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

DESCANSI EN PAU, CARLOS

Lamentem comunicar la trista notícia del traspàs de Carlos Petchamé Galí, una figura emblemàtica i molt estimada al CD Terrassa Hockey i per la Família Vermella.

El Carlos va dedicar gran part de la seva vida al Hockey, sempre amb il·lusió i interès per fomentar aquest esport.

Fou vicepresident del Club, president de la junta de hockey amb la junta de la Lídia Martí, president de la junta de Hockey amb la junta de Santi Santanach, tresorer de l’Associació Espanyola de Clubs de Hockey (AECHH), en l’àmbit esportiu fou jugador i capità de l’equip de Divisió d’Honor, i va entrenar els equips de Divisió d’Honor Masculí i Femení i diversos equips de diferents categories.

La seva passió pel joc, el seu compromís amb l’excel·lència i el seu esperit de companyerisme perduraran en la memòria de tots els que van tenir el plaer de compartir el camp amb ell. El CD Terrassa Hockey expressa el seu més sentit condol a la família, amics i a tots els amants de hockey afectats per aquesta gran pèrdua.

Descansa en pau, Carlos. La teva llegenda i el teu llegat continuaran inspirant futures generacions dins i fora del terreny de joc.