93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

SEGONS DE CATALUNYA!

El nostre equip masculí de Primera ha acabat el Campionat de Catalunya en segona posició!

A la final es van enfrontar al Club Egara. En el primer partit van perdre per 2 a 1, però en el segon, que es va disputar ahir al Pla del Bon Aire, els nostres jugadors van demostrar el seu bon estat de forma i van guanyar per 5 a 4 en un partit molt emocionant i amb molts gols.

Amb el resultat general de 6 a 6, la final es va decidir en els shoot-outs, on desafortunadament els jugadors del Pla del Bon Aire van guanyar per 2 a 1.

Des del Club volem donar l’enhorabona a tots els jugadors de l’equip i staff tècnic per la gran lliga que heu disputat, lluitada fins a l’últim segon.

La temporada no acaba aquí, ja que el nostre equip, entrenat per Jordi Fitó i Oriol Bach, es prepara per a la semifinal del Campionat d’Espanya, on lluitaran per l’ascens a la Divisió d’Honor B. Aquesta fase tindrà lloc a les instal·lacions del nostre club del 16 al 18 de juny, amb els equips del M88H, el RC Jolaseta i l’Aridaman com a rivals.

Molts ànims i som-hi! La segona posició al Campionat de Catalunya ha estat molt merescuda i ara toca continuar treballant per aconseguir el següent objectiu.