93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

CELEBRAT EL XIV TORNEIG INCLUSIU!

Diumenge 14 de maig va celebrar-se amb gran èxit el 14è Torneig de Tennis Inclusiu al CD Terrassa Hockey. Aquest esdeveniment especial va demostrar una vegada més el compromís del Club amb la inclusió i l’esport per a tothom.
 
Usuaris de Prodis, Fupar, Atendis, Catalonia i Cipo van tenir l’oportunitat de compartir pista amb les sòcies i socis del Club, aprenent i practicant l’esport amb passió i inclusió. És una gran mostra de la força i la determinació de la comunitat per a superar barreres i fomentar la igualtat d’oportunitats.
 
Van assistir a la jornada distingides personalitats locals. El Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; el Sr. Nil López, alcalde de Matadepera, i la Sra. Mireia Solsona, que van mostrar el seu suport a l’esdeveniment. En representació de les entitats participants: la Sra. Marta Puig, presidenta de FUPAR; la Sra. Beta Marquès, presidenta de PRODIS. La Sra. Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey i el Sr. David del Moral, president de la junta de tennis del CD Terrassa Hockey, que organitza l’esdeveniment. També van assistir-hi el Sr. Francesc Prat, jugador i membre de la Federació Catalana de Tennis, i Pau Castañer, en representació de “X Tothom”.
 
Des de l’organització i la junta directiva del CD Terrassa Hockey es vol expressar enormement l’agraïment a totes aquelles persones que han contribuït a fer possible aquest gran esdeveniment. Els participants, voluntaris, entrenadors i col·laboradors han jugat un paper fonamental per aconseguir el seu èxit un any més.