93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

FINALITZAT EL DHC JUGEND TROPHY 2023!

Els nostres jugadors i jugadores han posat punt final a la seva participació en el torneig organitzat pel Düsseldorfer Hockey Club. 

Ho han fet de la millor manera, acompanyats de la Clara Ycart, exjugadora del CD Terrassa Hockey, qui ha mantingut una estreta relació amb els nostres equips durant el torneig, que s’ha celebrat a la ciutat de Düsseldorf del 14 al 16 d’abril.

Sens dubte, ha estat una experiència única i indescriptible tant per als participants com familiars que han acompanyat als jugadors i jugadores.

Des del CD Terrassa Hockey volem donar les gràcies al club alemany per la invitació, a la Clara Ycart per la seva dedicació i acompanyament, en Xavi Lara per ser el millor entrenador i a totes les persones que han fet possible aquesta entranyable experiència!