93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

NO ET PERDIS LA FINAL4 DEL CAMPIONAT D’ESPANYA!

Durant els dies 25 i 26 de febrer es disputaran a Sant Cugat els partits més decisius dels Campionats d’Espanya de hockey sala, els quals decidiran quin equip masculí i femení se n’emporta la copa a casa.

L’equip Juvenil Masculí del Club va aconseguir la classificació a la Final 4 el passat cap de setmana després de guanyar 4 dels 5 partits que va disputar. 

La semifinal la jugarà el dia 25 de febrer a les 17:30h contra el Júnior. Segons el resultat, l’equip disputarà el partit per decidir el 3r i 4t lloc el dia 26 de febrer a les 10:15 o la gran final, a les 12:45h del mateix dia.  

Cal destacar que la darrera fase de la competició es jugarà al pavelló Municipal de Sant Cugat (Passatge Baró de Coubertin, 1, 08172, Sant Cugat del Vallès). Per poder assistir a veure els partits, és indispensable reservar entrada.

Molta sort, nois! Família vermella, és moment de fer costat als nostres jugadors! Us esperem! 

Fotografies d’Irene Gras