93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’ASSEGURADORA MÚTUA TERRASSA RENOVA ACORD AMB HOCKEY PER TERRASSA!

Hockey per Terrassa continua renovant acords! 

Aquest cop amb l’Asseguradora Mútua de Terrassa, entitat que ha recolzat el hockey terrassenc des de l’any 2020!

L’acte de signatura va tenir lloc fa uns dies a la seu de Mútua Terrassa amb la presència d’Antoni Abad, president de Mútua Terrassa; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; Lídia Martí, la nostra presidenta, i els màxims dirigents de l’ATHC, Club Egara i Línia 22.

Entre les accions acordades, volem destacar que l’Asseguradora Mútua Terrassa continuarà organitzant el Clínic de Mamis i Papis, el qual va celebrar-se fa uns mesos i va ser tot un èxit! També es preveu organitzar un torneig pels equips de les mateixes categories.

Gràcies per fer pinya amb el hockey terrassenc!