93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

INAUGURAT L’ANY CENTENARI DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY!

Dimarts 17 de gener a la tarda l’espectacular Palau de Pedralbes va acollir el primer acte de l’any centenari de la Federació Catalana de Hockey.

L’esdeveniment, de caràcter institucional, va ser presentat per la periodista Marta Carreras i va comptar amb la presència de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, i altres autoritats.

Durant l’acte es va entregar un guardó a cada un dels 17 clubs de hockey de Catalunya. En el nostre cas, la presidenta Lídia Martí va ser la responsable de rebre el guardó de la mà d’un dels expresidents de la màxima institució del hockey català.

Anna Genescà, Gabriel Pirla, Josep Antoni Forte, Toni Nogués, Lídia Martí, Santi Ventalló, Àngels Canals i Lluís Ycart varen ser les persones que van assistir a l’acte en representació del CD Terrassa Hockey.

Durant l’any 2023 hi han organitzades moltes activitats esportives i socials per celebrar 100 anys de la Federació Catalana de Hockey.