93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ACORD ENTRE HXT I L’HOTEL DON CÁNDIDO

Fa uns dies Hockey per Terrassa i l’Hotel Don Cándido van firmar un acord de col·laboració entre ambdues entitats per a aquesta temporada 2022-23.

El conveni va ser signat per Xavier Díaz, director de l’Hotel Don Cándido; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; Xavi Rubí, vicepresident primer del CD Terrassa Hockey i altres directius de l’ATHC, el Club Egara i el Línia 22.

L’esdeveniment va finalitzar amb un esmorzar conjunt, que va comptar amb l’assistència de més representant de les entitats implicades per compartir una estona plegats. Entre les persones assistents hi havia el Carles Landa, gerent estratègic del nostre club.

Celebrem que l’Hotel Don Cándido segueixi al costat del hockey terrassenc.