93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

PRESENTAT EL CALENDARI D’ACTES DEL 2023 DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY

La Federació Catalana de Hockey va presentar, ahir dijous 27 d’octubre, el calendari d’actes del 2023, any en què complirà els 100 anys d’història.

L’acte de presentació va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica Damm, on van assistir els màxims representants de les organitzacions i clubs de hockey catalans.
Per part del nostre club hi van assistir la Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, en Gabriel Pirla, membre de la Junta Directiva i en Toni Nogués, jugador i olímpic en diverses ocasions.

En total se celebraran més d’una vintena d’esdeveniments, organitzats amb l’objectiu de celebrar el centenari i difondre tota la història de la Federació.

Des del comitè organitzatiu s’ha treballat perquè a cada club es desenvolupi un acte del centenari, amb la finalitat de poder celebrar a totes les instal·lacions d’arreu de Catalunya els 100 anys de vida de la Federació.

Ens plau anunciar que al CD Terrassa Hockey tindrà lloc, durant el mes d’abril, la Copa Centenari de Mamis!

El primer acte, que donarà el tret de sortida a l’Any Centenari, se celebrarà al Palau de Pedralbes el pròxim 17 de gener. Quina emoció!