93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

EMOCIONANT XERRADA AMB LA CARME LLONGUERAS

Dilluns 24 d’octubre va tenir lloc la tertúlia “Llibres Humans” dedicada a Carme Llongueras a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa i gira al voltant de persones grans de Terrassa i les seves històries.

La Carme Llongueras fou jugadora i sòcia del nostre club, va ser internacional amb la selecció d’hockey en un context franquista i on l’esport femení patia els estralls d’una societat molt masclista.

Al voltant d’una setantena de persones van assistir a l’esdeveniment i van tenir l’oportunitat d’escoltar la història de la Carme en primera persona i poder conversar amb ella.

En agraïment, des del club es va fer entrega d’un ram de flors a la Carme Llongueras. L’Arola Ycart, jugadora de l’equip de Divisió d’Honor Femení, va ser l’encarregada de fer-la. Dues generacions del hockey femení del CDTH unides.

Volem tornar a agrair a la Carme, l’organització i a totes les persones assistents a l’esdeveniment.

Des del CDTH reivindiquem la importància d’estar a prop de les nostres persones grans, són història viva al nostre voltant i d’elles podem aprendre moltíssimes coses.