93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ELS EQUIPS ABSOLUTS DE TENNIS CONTINUEN DISPUTANT EL CAMPIONAT D’ESPANYA!

Durant el matí del passat diumenge 2 d’octubre es van disputar, a les pistes del CD Terrassa Hockey, dues jornades del Campionat d’Espanya de tennis.

El primer equip femení del club va jugar contra el RACE Madrid, partit en el qual les nostres jugadores es van imposar per un 3 a 2. Amb aquesta important victòria, el conjunt femení s’assegura disputar la promoció per mantenir la 2a categoria, que es jugarà el pròxim 6 de novembre (rival per decidir).

L’equip masculí, tot i no guanyar el darrer partit de la fase classificatòria contra el CT La Corunya, va aconseguir classificar-se per disputar els quarts de final. Tindrà lloc el pròxim 23 d’octubre (rival per decidir).

Bona feina! A seguir!