93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

JAN LARA TORNA AL CD TERRASSA HOCKEY!

Jan Lara tornarà a vestir la samarreta vermella la temporada vinent després d’estar una temporada jugant a Hamburg amb el club An Der Alder. 

El primer equip tornarà a comptar amb un jugador internacional capaç de fer màgia dins del camp i amb una immensa estima pel club que ens farà gaudir a totes i tots!

A continuació teniu una petita entrevista on el Jan valora el seu retorn i esgrimeix els reptes que s’ha establert per la nova temporada.

Què tal ha sigut l’experiència de jugar fora durant un any?

Ha sigut la millor experiència esportiva i personal que he tingut, aprofitar l’oportunitat de marxar a l’estranger a aprendre idiomes, conèixer gent nova, cultures noves, viure a una gran ciutat, tot el que implica és genial i crec que tothom ho ha d’aprofitar sempre que pugui.
Ha sigut una experiència fantàstica, hem arribat a competir pels play-offs de la lliga alemanya, m’he sentit partícip d’un equip molt important i històric… ha estat fantàstic.

Què és el que més recordaràs de la teva participació en la lliga alemanya?

Per mi el que més recordaré de jugar a la lliga alemanya és les amistats que he fet i després, el fet de jugar contra molts dels millors jugadors del món, he jugat contra gent que és professional del hockey. Ha estat increïble poder jugar contra el Rot-Weis, equip amb molts dels internacionals d’Alemanya, el Manheimmer, Ulenhostern, Polo d’Hamburg, Berliner entre d’altres.
El moment més emocionant que recordo són els quarts de finals de play-off contra el rival i derbi de la ciutat, el Harvesthuder.

La lliga alemanya és de molt alt nivell, del total de 12 equips que competeixen a la lliga, els primers 8 equips són molt i molts bons, tenen un nivell altíssim.

Com afrontes el retorn al primer equip del club?

Il·lusionant, s’ajunten 3 factors… un gruix de jugadors que fa certs anys que juguen al primer equip del club, amb bastant experiència. I un altre grup de jugadors més jove que ho poden fer molt bé i poden fer un salt qualitatiu important. La presència d’una figura que és l’entrenador: en Carlos Garcia Cuenca.

Per mi és l’al·licient número 1. Per a mi és el millor entrenador que podria haver-hi a Espanya i en molts equips d’Europa, per tant, és fantàstic i ho hem d’aprofitar.

Què és el que més has trobat a faltar del CD Terrassa Hockey durant l’any que has estat fora?

Encara que no ho sembli, i diem que al club fa fred, he trobat a faltar els graus i bon temps que fa aquí. De veritat, el fred que fa a Hamburg no és normal, aquí diem “oh, quin fred, quin fred” però no tenim ni idea. L’ambient allà és molt xulo, però els hiverns es poden fer força llargs.

També he trobat a faltar als meus amics, jugar amb els meus germans Marc i Xavi…

Quins són els objectius que t’has marcat aquesta temporada?

No sé si és ambiciós o no, però m’agradaria amb l’equip ser la sorpresa de la temporada, no venim només a jugar per salvar-nos. Crec que hi ha grup per fer alguna cosa més, hi ha molta qualitat, jugadors amb molt talent… com t’he dit abans, qualitat, talent, joventut i una persona que ho pot capitanejar molt bé com és el Carlos.

Sobre els objectius individuals, sempre em proposo el mateix. El que vull és millorar, intentar ser millor que l’any anterior i gaudir del hockey. Per mi això és el més important.