93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’ESTRUCTURA DE LA SECCIÓ DE HOCKEY PER A LA PRÒXIMA TEMPORADA!

La junta de hockey ha treballat molt per tal aquests darrers dies per tal de deixar tancada l’estructura de la secció de la pròxima temporada 2022-2023. 

En el cas del primer equip masculí, que torna a Divisió d’Honor A, Carlos Garcia Cuenca continuarà en les seves funcions com a primer entrenador i també exercirà de director tècnic de la línia masculina del club. En Bernar Herrera i en Jordi Fitó continuaran formant part del staff del primer equip masculí.

Pel que fa a l’equip de Divisió d’Honor Femení, en Carles Ullés serà el primer entrenador i director tècnic de la línia femenina. L’Estela Garcia ocuparà el càrrec de segona entrenadora i coordinadora de la línia femenina.

Per liderar l’equip femení de Divisió d’Honor B, s’incorpora al club en Santiago Tomas Castelli amb experiència en diversos clubs, serà el primer entrenador. La Marta Bosque, exjugadora del club i entrenadora de línies inferiors amb excel·lents tasques acomplertes en aquests equips, passa a ser segona entrenadora del DHFB.

Marcos Tubio seguirà com a director de tota l’Escola de Hockey i compta amb infinita confiança per la magnífica tasca que realitza i la projecció dels alumnes de les escoles del club cap a categories superiors.

Jordi Fitó continuarà sent responsable de la Secretaria Tècnica i entrenador d’equips de l’escola.

Des del club volem agrair la implicació i dedicació de totes les persones involucrades en el projecte esportiu establert.

Seguim!