93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ÈXIT EN EL 13È TORNEIG DE TENNIS INCLUSIU

Diumenge 15 de maig es va celebrar exitosament la tretzena edició del Torneig de Tennis Inclusiu a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey, el club organitzador.

Va ser una matinal de tennis que va comptar amb la participació d’usuaris dels centres Prodis, Fupar, que entrenen habitualment al nostre Club, i també dels centres convidats Atendis, Catalonia i Cipo Sabadell. En total més d’una seixantena de jugadores i jugadors.

La jornada va comptar amb una alta participació de voluntaris a més dels tècnics de la secció de tennis, a tots ells volem agrair-los la seva tasca. Va ser una jornada molt emotiva, amb molts sentiments i amb molts valors, i van ser peça fonamental per donar-li tot el sentit a la paraula “inclusiu”.

Durant tot el matí es van acostar a Les Pedritxes representants de l’Ajuntament de Terrassa, entre els quals destacar la presència de l’alcalde Jordi Ballart i altres organitzacions, per donar suport a una iniciativa del CD Terrassa Hockey que promou l’esport i inclusió social de les persones amb capacitats diverses.

El torneig es va viure amb especial il·lusió a causa de la impossibilitat de celebrar-se durant dos anys a causa de la pandèmia.

Des del CD Terrassa Hockey es valora molt positivament la celebració d’aquests d’esdeveniments així com els de Hockey +, perquè s’han de trencar barreres i posar a l’abast de tothom la pràctica esportiva i els seus beneficis.