93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

TROBADA INSTITUCIONAL A LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB

Divendres 8 d’abril van visitar les instal·lacions del club representants del Servei Català de Turisme, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa i Hockey per Terrassa.

Per part de l’Ajuntament van ser presents en Pep Forn, regidor de Turisme; en Jordi Garreta, cap del Servei de Turisme i Promoció Exterior i l’Helena Girós, Tècnica del Servei de Turisme.

De l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya van assistir en Pablo A. Rodríguez, cap de Certificació de Marques Unitat de Màrqueting d’Experiències i l’Ana Bastida, Brand Manager Turisme Esportiu Unitat de Màrqueting d’Experiències.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental també va visitar les instal·lacions del club, amb l’Anna Sánchez com a representant.

Finalment, Hockey per Terrassa va participar en la trobada amb l’assistència del seu president Quico Salvatella.

En representació del CD Terrassa Hockey, van ser-hi presents en Gabriel Pirla, el Josep Antoni Forte i en Vicenç Pujol com a membres de la junta directiva i la Raquel Aznar, la gerent del club.

La trobada, que va tenir lloc durant el matí de divendres, forma part d’un programa per explorar les oportunitats del turisme esportiu i turisme de negocis.