93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

NÉSTOR LLOBET, NOU ENTRENADOR DE DHF

El primer equip femení del club va començar la segona volta de la lliga Iberdrola amb canvis dintre de l’equip tècnic, amb Néstor Llobet com a nou primer entrenador, agafant la responsabilitat del fins ara primer entrenador Ramon Rius.

En Néstor, que torna a retrobar-se amb Litus Ullés a les direccions de l’equip, agafa amb moltes ganes el repte. L’objectiu establert és clar: progressar i fer la millor segona volta possible!

El passat diumenge 6 de març, l’equip va encetar la segona volta de la competició contra el Sardinero HC. El partit, que es va jugar a Les Pedritxes, va finalitzar amb una treballada i important victòria (1-0) que constata les clares intencions de les jugadores i tot l’equip tècnic, ara liderat pel Nèstor, de millorar els resultats.

Des del club volem donar l’enhorabona al Nèstor, pel seu debut amb victòria com a entrenador del DHF, i molts encerts en aquest projecte que tot just emprèn amb un equip molt estimat per tota la família vermella.

📸 (1a): Diari Terrassa, 📸 (2a): Irene González