93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ACTE COMMEMORATIU CINQUANTA ANYS DESPRÉS DE LA MEDALLA DE PLATA A LA COPA DEL MÓN

La Real Federación Espanyola de Hockey va organitzar, fa uns setmanes, un acte a les instal·lacions del RC Polo per retre un homenatge als jugadors que van aconseguir, fa cinquanta anys, la medalla de plata a la Copa del Món amb la selecció espanyola. Una fita històrica i molt recordada pels amants del hockey.

La Copa del Món, que es va disputar l’any 1971, va tenir una alta participació de jugadors catalans, entre els quals volem destacar la presència de 3 jugadors del club: Amadeu Arnau, Toni Nogués i Josep Sallés.

La final de la competició, que es va jugar a Can Salas, va ser un partit molt emocionant amb un resultat molt cenyit fins al darrer minut. La selecció rival, Pakistan, que era la selecció predilecta a guanyar la medalla d’or per al seu altíssim nivell, només va ser capaç de guanyar al conjunt espanyol per la diferència d’un gol. L’ajustat marcador final va ser d’un gol a zero.

En l’acte de commemoració van assistir-hi jugadors, amb la presència de l’Amadeu Arnau i en Toni Nogués, i autoritats del món del hockey i comitè organitzatiu, entre les quals la presidenta del club: Lídia Martí.

Vau fer història! Orgull vermell!