93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

QUARTS A LA COPA ESPANYA

Del 5 al 8 de desembre es va disputar a les instal·lacions del Club Hockey Pozuelo la Copa Espanya.

L’equip juvenil masculí, format per Joaquim Rico, Xavi Rubí, Simon Consul, Joan Miro, Bernat Vilanova, Josep Martín, Bruno Àvila, Jan Ribas, Mario Mena, Arnau Brunet, Pol Calonge, Joan Bultà, Hug Vallhornat, Roc Rosselló, Guerau Pineda i Marcel Miralles, va viatjar a Madrid per jugar la competició.

El primer partit de la Copa Espanya va ser contra el Giner de los Ríos, amb un resultat final en contra de 2 a 3 amb gols de Bruno Àvila i Simon Consul.

El següent rival va ser el RC Jolaseta, un equip que no va posar les coses gens fàcil, amb un marcador a temps acabat de 4 gols a favor i 2 en contra. Els autors dels gols van ser en Bernat Vilanova i en Bruno Àvila.

El darrer partit de la fase de grups, on la victòria seria clau per classificar-se a les semifinals, el van jugar contra el CH Xaloc. L’equip, entrenat per en Jordi Fitó i Roger Vidal, van haver de treballar de valent per imposar-se a un Xaloc que va demostrar estar a molt bon nivell. El resultat final va ser de 4 gols a favor i 3 en contra, amb remuntada final inclosa.

Amb un total de 2 victòries i una derrota, els juvenils van aconseguir classificar-se per les semifinals del campionat, amb el Club de Campo com a pròxim rival.

El partit que decidiria quin dels dos equips jugaria la final va ser molt emocionant fins a l’últim segon, on es va decidir tot a shootouts, ja que es va acabar el partit en empat (2-2).

Malauradament, l’equip no va saber resoldre els shootouts i no va poder classificar-se per jugar la gran final de la Copa Espanya.

La medalla de bronze se la van disputar contra el RS Tenis. Va ser un partit complicat, on el cansament acumulat dels dies anteriors es va notar i la falta d’encert a porteria va passar factura, perdent 2 a 0 i quedant en 4a posició.

Bona feina, nois! A seguir treballant i preparant les pròximes competicions!

Som-hi!

📸: Jordi Miró