93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

COPA D’ESPANYA: FASE PRÈVIA

Aquest cap de setmana un equip juvenil femení del club va viatjar a San Sebastián per disputar la fase prèvia de la Copa Espanya.

L’equip, format per Natalia Llano, Berta Setó, Marta Escudé, Berta Sánchez, Berta Cañizar, Laia Roca, Mireia Monge, Claudia Vericat, Estel Petchamé, Magdalena Strating, Laia Agudo, Ivet Canalis, Aran Bel, Elvira Lloberas, Marina Rubí i Mar Lozoya amb Toni Devant, Nil Tutusaus i Ramon Rius com a entrenadors, va començar la competició divendres 19 de novembre.

El primer partit el van jugar contra el Sardinero HC. El resultat final va ser de 3 gols a 2 en contra.

El segon rival va ser la Real Sociedad. Va ser un partit on van jugar molt bé, finalitzant amb 2 gols a favor de l’Aran Bel i Laia Agudo i 0 en contra.

El darrer partit de la fase prèvia l’han disputat avui, diumenge 21 de novembre, contra el RGC Covadonga. Un ajustat marcador final de 0-1 a favor, amb gol d’Aran Bel.

Amb aquests resultats aconsegueixen un total de 6 punts que les col·loca en 2a posició. Les noies han fet, indiscutiblement, una competició de menys a més, perden per la mínima el primer partit i guanyant els dos restants.

Bona feina, noies! A seguir sumant experiències i gaudir del hockey!