93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

PREPARANT LA COPA DEL MÓN

Estel Forte ha estat convocada, del 28 al 31 d’octubre, amb la selecció espanyola sub21! Un total de 22 jugadores es concentraran a Terrassa per seguir preparant la Copa del Món que se celebrarà a Sud-àfrica del 5 al 16 de desembre!

Per la seva banda, l’Aleix Vericat i Eduard de Ignacio-Simó han entrat dintre de la llista de 24 jugadors de la selecció espanyola sub21 que, des del dia 27 d’octubre i durant quatre dies, es concentraran a Ourense per preparar la pròxima competició: la Copa de Món que tindrà lloc a l’Índia del 24 de novembre al 5 de desembre.

Aquestes concentracions seran molt importants perquè es començaran a decidir les jugadores i jugadors seleccionats per disputar les Copes del Món.

Som-hi!

📸 Carmelo Rodríguez i Jordi Miró