93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE I UN FINAL IMMILLORABLE!

Aquest cap de setmana es va disputar la tercera edició del Campionat d’Espanya Màster +40 masculí i femení amb participació de jugadores del club!

La ciutat de València va acollir del 24 al 26 de setembre un total de 23 equips, 15 masculins i 8 femenins, que es disputarien el títol de Campions i Campiones d’Espanya.

Elisabeth Gràcia, Ivet Muñoz, Ivet Puig, Laura Vinyals, Sílvia Muñoz, Bibiana Alabern, Emma Casanovas i Maite Garreta com a jugadores, Alba Colomer com a delegada i Loida Lleonart com a entrenadora van formar part de l’equip “Trident Cat”, integrat per jugadores de l’ATHC, el RC Polo i el CD Terrassa Hockey. Sandra Safont va formar part de l’equip “Juvenil A”.

Els dos equips que es van disputar la medalla d’or van ser Trident Cat i Juvenil A.

La gran final va tenir lloc ahir diumenge 26 de setembre. Va ser sens dubte un partit emocionant i exigent on tots dos equips van deixar clar que volien endur-se la copa i la medalla d’or a casa. Finalment, Trident Cat va aconseguir proclamar-se vencedor del torneig després de guanyar per 3 gols a favor i 2 en contra.

Des del club volem donar l’enhorabona a totes les jugadores participants! Moltes felicitats!