93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

CAMPIONS DE CATALUNYA!

El primer equip masculí del club s’ha proclamat, aquest matí, campió de Catalunya de Divisió d’Honor B!

Jordi Baró, Biel Roca, Aleix Vericat, Sergi Bosque, Pau Petchamé, Juan Bautista, Marc Lara, Francisco De Borja Soler, Isaac De Ignacio-Simo, Marcos Tubio, Xavi Lara, Oriol Sacristán, Pol Bernades, Enric Miralles, Marc Bretones, Eduard De Ignacio-Simo, Francesc Roset i Biel Soriano han sigut els jugadors que han disputat la final, sota les ordres de Carlos Garcia Cuenca.

La final s’ha jugat a les instal·lacions de l’ATHC contra un rival molt fort, el Vallès Esportiu.

El conjunt de Les Pedritxes s’ha avançat en el marcador al minut 3, amb un gol de jugada d’Eduard de Ignacio-Simo. L’equip contrari no ha tardat a igualar el resultat amb un gol de Pol Albericio.

No ha sigut fins a la segona part que Sergi Bosque, de penal, ha marcat novament avançant novament al CD Terrassa. Francisco de Borja, una de les noves incorporacions a l’equip blanc i vermell, ha marcat de jugada el tercer gol, deixat el marcador a la mitja part en 3 gols a favor i 1 en contra.

Iniciada la tercera part; Roger Vizcaino, jugador de l’ATHC, ha marcat un gol de jugada. Sergi Bosque, 3 minuts més tard, n’ha marcat un altre, el darrer del conjunt de les Pedritxes.

Pol Bonastre, jugador de l’equip de Can Salas, ha marcat a 7 minuts d’acabar el partit. El CD Terrassa Hockey ha aconseguit aguantar bé la pressió dels darrers moments i s’ha proclamant, després de guanyar 4-3 al Vallès Esportiu, campió de la competició.

A més a més, volem destacar i felicitar a en Sergi Bosque pel premi individual que ha rebut com a millor jugador de la final.

Enhorabona, nois!