93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TENNIS ABSOLUT

Els nostres equips absoluts de tennis ja han disputat els partits del Campionat d’Espanya programats per aquest cap de setmana!

L’equip femení, que va marxar a Pamplona divendres 3 de setembre, va perdre dissabte el seu primer partit contra el Club de Campo de Madrid 3-1. Ahir, contra el CT Pamplona, van empatat 2-2 i es va decidir tot a dobles, on l’equip rival es va imposar enduent-se la victòria. 

Les jugadores que formaven l’equip van ser l’Ainoa Magallón, la Mariona Piñol, l’Ileana Berenguer, la Yasmine Casademont, la Nuria Hidalgo i la Laura Oliveres. El capità de l’equip va ser en Michele Mormile.

L’equip masculí, que va jugar l’eliminatòria a les instal·lacions del club, van caure 1-6 contra el CT Guardamar.

En Sergi Garcia, el Jose Rodriguez, l’Albert Fornieles, l’Oriol Garrido i en Jordi Nieves, com a capità, van ser els integrants de l’equip.Tot i els resultats, les sensacions són bones i ara toca treballar per preparar les pròximes competicions!