93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

RECORDANT ELS JJOO DE TÒQUIO’64

L’any 1964 es van celebrar a la capital japonesa els Jocs Olímpics de Tòquio amb la participació de 4 jugadors de hockey del club: en Santi Ventalló, en Narcís Ventalló, en Josep Colomer i en Toni Nogués, que amb 19 anys va disputar els seus primers JJOO.

La selecció masculina de hockey, després d’enregistrar uns resultats excepcionals contra seleccions d’altíssim nivell, va finalitzar la competició en 4a posició, en ser derrotats pel conjunt australià.

Tòquio’64 va marcar un abans i un després en la història dels Jocs Olímpics, gràcies a la innovació que va aportar el Japó a la competició, dotant-la d’una millor tecnologia i organització.

Ara, 57 anys després i a la mateixa seu que llavors, se celebraran novament uns Jocs Olímpics molt esperats on dues jugadores del CD Terrassa Hockey formaran part del conjunt d’esportistes olímpics nacionals: la Júlia Pons i la Clara Ycart.

Orgull!