93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ACORD AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY

El CD Terrassa Hockey, club degà del hockey espanyol, i la Federació Catalana de Hockey, van signar dimecres 30 de juny un acord per iniciar un programa de preservació d’objectes històrics amb els quals es pretén crear diversos museus que recopilin la història de l’esport.

En Toni Nogués, veterà jugador de hockey que en el seu temps fou olímpic, i en Xavi Planas, soci del club des de fa molts anys, han estat durant molts anys recopilant, ordenant i conservant objectes relacionats amb la història del club i del hockey.

La col·lecció està formada per més de 20.000 peces, i amb el nou acord es podrà donar vida a objectes amb molta història que fins ara es trobaven, la majoria, guardats en caixes.

El nou acord entre les dues institucions permetrà, per una banda, garantir que tot l’inventari sigui preservat en les millors condicions possibles i a la vegada donar la possibilitat de visibilitzar les peces cedint-les a diversos museus entre els quals podem trobar el Museum de Woking, ubicat a Londres i que compta amb la col·lecció més extensa del món del hockey.

La signatura del nou projecte la van dur a terme el Xavi Adell, president de la Federació Catalana de Hockey, i Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey.