93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
JUVENILS

SEGONES I TERCERS D’ESPANYA!

Excel·lent Campionat d’Espanya dels equips juvenils del club! Ambdós equips van finalitzar la competició dintre de les posicions de podi!

Quins dies més emocionants vam viure a les instal·lacions del club, molt hockey en un entorn immillorable!

L’equip masculí, dirigit per Alejandro Ayabarrena, no va començar el campionat fins divendres 25 de juny, ja que dos dels equips participants van haver de retirar-se de la competició a conseqüència de l’activació de protocols anticovid.

El primer rival dels juvenils va ser l’Atlètic. Un partit molt exigent, i a la vegada molt important, que els juvenils van saber gestionar a la perfecció des del minut zero. El resultat final va ser de 3 gols a favor i dos en contra, amb tres gols d’en Pau Petchamé, tots ells de penal córner.

Amb aquesta victòria l’equip juvenil masculí del club va classificar-se per jugar la semifinal com a primers de grup amb el Júnior com a pròxim rival.

Tot i la intensitat amb la qual van jugar els nostres jugadors, el conjunt de Sant Cugat va guanyar el partit amb un resultat de 4 gols a 1.

Finalment, la medalla de bronze se la van disputar diumenge contra el SPV Complutense. Amb gols de Biel Roca, Guillem Cortina i Pau Petchamé, l’equip juvenil va aconseguir finalitzar la competició en una merescuda tercera posició!

Pel que fa a l’equip femení, les noies van començar el campionat el dijous 24 de juny contra l’Egara. El resultat final va ser desfavorable, amb dos gols en contra i cap a favor.

Divendres 25 de juny les juveniles van disputar dos partits decisius que, en cas de victòria, les classificaria per jugar la semifinal. En ambdós partits el resultat final va ser favorable al conjunt de Les Pedritxes, quedant així classificades per jugar la semifinal del Campionat d’Espanya.

L’equip amb el qual es van disputar l’accés a la final va ser el Júnior. Les juveniles, dirigides per Albert Bernades, van ser capaces de derrotar al conjunt de Sant Cugat amb gols de Lena Alonso i Estel Petchamé.

Diumenge 27 van jugar la gran final del Campionat contra l’Egara. Tot i ser un partit molt igualat, les de l’Egara, amb un únic gol en el minut 28, van emportar-se la victòria proclamant-se campiones d’Espanya.

Des del club volem donar la més sincera enhorabona als dos equips juvenils del club i els seus respectius equips tècnics. Unes merescudíssimes medalles de bronze i plata que seran recordades durant molts anys!

Moltes felicitats i a gaudir de l’estiu! Us el mereixeu!

També volem aprofitar l’ocasió per destacar el gran suport que ha mostrat la família vermella aquests darrers quatre dies omplint les grades de vermell en tots i cada un dels partits que han jugat els equips juvenils del club!