93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

CARLOS GARCIA CUENCA, NOU ENTRENADOR DE DHM


Carlos Garcia Cuenca s’incorpora al CD Terrassa Hockey com a primer entrenador del Divisió d’Honor Masculí i responsable de l’alta competició del club.

El primer equip masculí del CD Terrassa Hockey estarà, durant les pròximes tres temporades, sota les ordes d’aquest reconegut entrenador en el món del hockey.

El nou fitxatge, que compta amb una àmplia formació en el sector de l’esport de l’alt rendiment i que ha ocupat importants càrrecs dins del món del hockey herba tant a l’àmbit nacional com internacional, entrarà a formar part del conjunt de Les Pedritxes a partir de la pròxima temporada 2021-22.

Carlos Garcia Cuenca ha estat considerat, durant la seva laboriosa carrera professional, millor entrenador d’Espanya i ha guanyat, en repetides ocasions, els títols més prestigiosos del hockey herba en l’àmbit nacional.

La nova incorporació és una gran notícia per a tota la família vermella i amants del hockey, que veuran, de primera mà, com es desenvolupa un dels millors entrenadors del país i dóna forma a un nou projecte que tot just enceta el primer equip masculí del club.

En Ramon Rius, que fins ara ocupava la posició de primer entrenador, seguirà vinculat amb els jugadors i l’equip exercint la tasca de segon entrenador.

Molta sort i encerts al nou equip tècnic del primer equip del CD Terrassa Hockey.