93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

COMENÇA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE JUVENILS!

Des del pròxim dijous 24 al diumenge 27 de juny se celebrarà el Campionat d’Espanya Juvenil Femení i Masculí de Hockey Herba.

La competició, organitzada pel Club Deportiu Terrassa Hockey en col·laboració amb la Real Federación Española de Hockey, tindrà lloc a Les Pedritxes.

El SPV-Complutense, RS Tennis, Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Júnior FC, Club de Campo, RC Jolaseta i el CD Terrassa Hockey són els equips femenins que es disputaran el títol.

Pel que fa a la línia masculina, els equips participants són l’Atlètic Terrassa HC, RC Jolaseta, RS Tenis, Júnior FC, Club Egara, SPV-Complutense, CHP Benalmadena i el CD Terrassa Hockey.

Els dos primers dies de competició, dijous i divendres, es jugaran els partits de la fase de grups, dissabte tindran lloc les semifinals i els encreuaments del 5è al 8è lloc i diumenge es disputaran les esperades finals i els partits que determinaran les terceres i quartes posicions.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de tots els participants i assistents durant els dies de campionat, s’aplicaran els protocols Covid-19, amb test d’antígens als jugadors, jugadores i staff i estacions d’higienerepartides per totes les instal·lacions del club.