93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

SÍLVIA, NÚRIA, IGNASI I ORIOL… MOLTES GRÀCIES!

Aquest cap de setmana la Sílvia Gabarró, la Núria Sabatés, l’Ignasi Avellaneda i l’Oriol Bach van jugar els darrers partits de la seva carrera com a jugadores i jugadors de hockey, i ho van fer vestint de vermell.

Pel club és tot un orgull haver comptat amb jugadors i jugadores de les seves característiques, que de ben segur han sigut, i seran, referents pels més menuts i menudes de la casa.

La Sílvia Gabarró, una gran defensa i excel·lent capitana, va ser durant molts anys l’eix principal de la defensa del primer equip del club. Va començar a jugar a divisió d’honor de molt jove, i va compartir camp amb grans jugadores de la casa, com la Sílvia Muñoz, la Maite Garreta, entre d’altres. Aquests darrers anys, després de superar una lesió, va reincorporar-se amb l’equip de primera, per seguir jugant i gaudint del hockey.

La Núria Sabatés, una jugadora molt ràpida i implicada, va ser una de les davanteres del primer equip del club durant uns anys. Després de jugar amb divisió d’honor, va decidir involucrar-se amb l’equip de segona i sumar en el projecte de pujar a primera divisió femenina.

 

L’Ignasi Avellaneda, un defensa amb molta força i empenta, va incorporar-se fa molts anys a l’equip de divisió d’honor i des de llavors s’ha convertit en una peça clau dintre d’aquest.

L’Oriol Bach, un migcampista amb una tècnica excepcional, va començar a jugar amb divisió d’honor  quan encara no havia arribat a la categoria sènior. Després d’uns anys formant part del primer equip del club, va decidir marxar a Bèlgica per jugar a una de les lligues de més nivell del món. L’Oriol finalment va decidir tornar al CD Terrassa per acabar la seva carrera esportiva on la va començar.

Des del CD Terrassa Hockey volem agrair la passió i implicació que han tingut la Sílvia, la Núria, l’Ignasi i l’Oriol amb el club.

Sou, i sereu, molt estimats per la família vermella.