93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

5ns d’ESPANYA!

L’equip cadet masculí del club va finalitzar ahir, 24 d’abril, el campionat d’Espanya celebrat a Bilbao en 5na posició! Enhorabona!

Dijous 22 els cadets van començar el torneig jugant contra l’Atlètic. L’equip va jugar molt bé, malgrat això el rival es va acabar imposant per 3-0.

Divendres 23 van jugar els dos partits restants de la fase de grup. Contra el Jolaseta van empatar 1 a 1, amb gol d’Arnau Brunet. A la tarda van guanyar al Club de Campo per 3 a 1, amb un gol de Marc Cuevas i dos gols de Josep Martin.

Ahir dissabte van disputar l’últim partit del campionat d’Espanya contra el Sardinero HC. Un partit que es va decidir a shoot-outs (4-3 a favor del nostre equip). Amb aquesta merescuda victòria els cadets van aconseguir la 5na posició!

Un cop més, felicitar-vos per la gran feina que heu fet aquests dies.