93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Edu de Ignacio, MVP de la jornada 18

Dissabte 20 de març l’equip de Divisió d’Honor Masculí va viatjar a València per jugar contra el Giner de los Ríos. Era ser un partit molt important per tots dos equips on es disputaven tres punts claus pel desenllaç final de la lliga.

Els nois van fer un excel·lent inici de partit, avançant-se 0-2 abans del descans de mitja part amb gols d’Enric Miralles i Francesc Roset, tots dos de jugada. L’equip local, amb gols de Saul Esteve i Pablo Montoro, va aconseguir igualar el marcador al començament de l’últim quart. L’Oriol Garreta va ser l’autor del darrer gol a pocs segons d’acabar el partit, donant una victòria importantíssima al nostre equip.

Edu de Ignacio, un cop finalitzat el partit, va ser escollit millor jugador de la jornada 18 de la lliga MGS Seguros. Moltes felicitats, Edu!