93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

MILLORES A LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB

Com haureu pogut observar aquells i aquelles que us heu acostat al club els darrers dies, hem iniciat un projecte ambiciós de millora de les instal·lacions del CD Terrassa Hockey.

Tal com us vam avançar en un butlletí anterior, gràcies a l’acord amb LEDNIX i ALFA INSTAL·LACIONS el club ha apostat per la renovació de tot el sistema elèctric i d’enllumenat. Totes les pistes de tennis, pàdel, frontennis i els camps de hockey passaran a il·luminar-se amb tecnologia led, aquest canvi suposa una gran millora i estalvi energètic.

Però les millores no acaben aquí, aprofitant tot el desplegament de mitjans que ha suposat la instal·lació elèctrica, s’ha volgut renovar també part de les canonades d’aigua, fet que suposarà una millor gestió dels regs dels camps i pistes.

De la mateixa manera, s’està treballant per millorar l’estètica exterior i interior del club. Aprofitar aquells trets distintius del CD Terrassa Hockey per dotar-los de més visibilitat. A l’entrada s’instal·larà un rètol amb el nom del club i s’han podat els arbustos de la part contigua. Des d’ara aquelles persones que passin per davant del club podran veure part dels camps de hockey i les pistes de tennis. La idea és que la gent conegui les instal·lacions encara que no hi hagi estat i que això sigui un reclam per a nous socis i sòcies.

A més a més, s’ha iniciat un nou projecte de jardineria que pretén, juntament amb totes les altres millores anteriorment mencionades, modernitzar les instal·lacions i permetre a tots els socis i sòcies gaudir del club i del seu vessant més social.

En tota aquesta tasca han pres un rol fonamental el nostre equip de manteniment, Pere Canals i Pepe Chica, que estan fent una feina excepcional per tirar endavant totes aquestes millores. És per aquest motiu que volem lloar la seva implicació en aquest projecte i recalcar la seva feina en el dia a dia del club.

Ens il·lusiona veure que a poc a poc els projectes planificats es van desenvolupant exitosament i lamentem les molèsties que això pugui ocasionar.

Us anirem informant, i de ben segur que, ben aviat, podrem gaudir tots i totes d’aquestes millores! Endavant