93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’Asseguradora MútuaTerrassa, partner de Hockey per Terrassa

Divendres 26 de Febrer de 2021 es va signar a l’Hotel Don Càndido l’acte de renovació de conveni entre l’Asseguradora MútuaTerrassa i Hockey per Terrassa.

Amb aquesta renovació,  es millorarà l’aportació i presència de l’Asseguradora MútuaTerrassa en les accions dels clubs de hockey de la ciutat. L’acord tindrà vigència d’un any, fins a desembre de 2021.

El conveni va ser signat per Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, Jordi Parera, president de Mútua Terrassa; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa i la resta de presidents dels clubs implicats.

L’Asseguradora també patrocinarà el nou blog dedicat als equips de mamis i papis de Terrassa. L’espai comptarà amb un perfil d’Instagram i inclourà informació sobre els equips, calendari i resultat de les competicions, notícies i consells de salut per a esportistes. 

L’acte es va celebrar respectant les restriccions d’aforament, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat recomanades per a la prevenció de la COVID-19.