93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

ENS HA DEIXAT FRANCESC PINEDA GERMAIN

Ahir dia 6 de febrer de 2021 ens va deixar en Francesc Pineda Germain, als 87 anys.

Francesc fou jugador des de jove en els equips inferiors del Terrassa, el seu esperit lluitador va portar-lo a debutar com a porter del primer equip l’any 1954. L’any següent l’equip es proclamà campió en vèncer al Polo al Camp de l’Agut. Tota aquella dècada, en Francesc jugà ininterrompudament defensant la porteria del CDTH, tant en hockey herba com hockey sala. Va guanyar Campionats de Catalunya i va participar en les primeres lligues nacionals. 

Francesc també fou jugador internacional amb Espanya B contra Itàlia en el Torneig Internacional de la Mercè. El seu germà, Josep Pineda, també fou jugador internacional i davanter centre de l’equip a la prestigiosa dècada dels 40.

Descansi en pau, Francesc.

Imatges cedides per: Santi Ventalló