93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Infantil Masculí

L’Infantil Masculí guanya el bronze al campionat d’Espanya

L’equip infantil masculí va aconseguir aquest cap de setmana el bronze del Campionat d’Espanya 2020-21.

Els nostres jugadors es van classificar per la fase final del campionat el cap de setmana del 16 i 17 de gener, van ser dos partits celebrats a les nostres instal·lacions. Ambdós contra l’equip Honigvögel (de Zaragoza) i amb dues victòries  a favor del nostre club les quals els classificaven per jugar el campionat d’Espanya

La fase final del campionat ha tingut lloc a Santander del 28 al 31 de gener. Unes jornades de molt bon hockey, on l’equip infantil ha encarat amb molta il·lusió cadascun dels partits. 

Dijous 28, els nois van jugar el primer partit de la fase final, contra l’equip RGC Covadonga. El nostre equip va aconseguir una victòria amb un 4-0. Una entrada a porteria de la mà d’en Biel Calonge, dues d’en Jan Canal i l’última d’en Marcel Pineda.

Divendres 29, jornada doble. El primer partit contra el RS Tenis, amb victòria a favor nostre, amb un 9-1. El minut 13 va marcar en Jan Canal, el 19 en Carlos Bultà, seguit a pocs minuts d’Arnau Simó, va ser al minut 36 que de nou va marcar Biel Calonge i tan sols dos minuts més tard Alex Quera. Des del minut 47 i també amb un marge de dos minuts van arribar dos gols de la mà de Jan Canal i Cesc Ycart. I tancant el marcador dos gols amb poc temps de diferència marcats per Alex Quera i Carlos Bultà.

El partit contra el Club Egara, jugat a la tarda, va ser un partit més difícil on els nostres nois van lluitar i van fer dos gols, els dos de Biel Calonge, però malauradament la victòria va ser pel Club Egara per un gol de diferència.

Dissabte 30 de gener, van jugar la semifinal contra l’Atlètic. Els nostres jugadors van demostrar estar a l’altura del rival, però la falta de gol va fer que la victòria es resistís i l’Atlètic acabés imposant-se amb un 4-1. El nostre golejador va ser Carlos Bultà.

Diumenge 31 de gener es va disputar l’últim partit de la competició per decidir el 3r i 4t lloc. Els infantils van jugar-se la medalla de bronze contra el RC Polo.

L’equip barceloní va començar dominant el partit amb gols de Guillermo Umbert i Héctor Bricio, però ràpidament Jan Canal va marcar dos gols a favor del CD Terrassa amb els quals igualava novament el marcador.

El RC Polo va avançar-se de nou, però els infantils van saber capgirar la situació i començar a dominar el partit. Carlos Bultá, Cesc Ycart i Jan Ruiz van marcar 4 gols que van donar la victòria al seu equip.

L’últim gol del partit va fer-lo Guillermo Umbert, que fixava la puntuació final en un 6-4, proclamant al CD Terrassa el tercer classificat del Campionat d’Espanya.

Des del club volem donar-vos la més sincera enhorabona. Us ho mereixeu!

Podeu reviure en vídeo alguns dels partits de la fase sector i la fase final a través de: www.cdterrassa.cat/tv