93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

RENOVACIÓ ELÈCTRICA DEL CLUB

Des del Club Deportiu Terrassa Hockey ens plau informar que hem firmat, després d’una llarga negociació, un contracte amb dues empreses per renovar i optimitzar tota la instal·lació elèctrica del club.
 
Aquest projecte es va iniciar amb l’objectiu de modernitzar i millorar tota la infraestructura elèctrica, apostant decididament per una il·luminació més sostenible pel medi ambient.
 
En primer lloc vàrem contractar un enginyer elèctric especialista en projectes industrials i esportius per fer una avaluació de les necessitats elèctriques de les nostres instal·lacions i posteriorment redactar un projecte detallat d’aquestes.
 
Després de comprovar “in situ” les diferents deficiències del sistema elèctric, i consensuar-les amb l’ICIT (Inspecció Tècnica), el projecte es va lliurar a diversos proveïdors que posteriorment van visitar les instal·lacions per corroborar-ne les dades.

Cadascuna d’aquestes empreses ens va fer arribar el corresponent pressupost, en aquest procés es va contactar amb un gran ventall d’empreses. Aquests pressupostos van ser estudiats detalladament i un cop analitzats, es van seleccionar les dues empreses que oferien una proposta més afí a les necessitats del club.
 
Les empreses amb les quals durem a terme aquest projecte són:
  • LEDNIX – Pel canvi de les lluminàries actuals a leds.
  • ALFA INSTAL·LACIONS – Per l’adequació del sistema elèctric.
Ja estan en marxa els treballs d’optimització i modernització de tota la instal·lació elèctrica del club i tindran una durada aproximada de dos mesos.
 
Valorem molt positivament la consolidació d’aquest projecte tan treballat, el qual ens permetrà fer ús d’una millor instal·lació elèctrica, més sostenible i compromesa amb el medi ambient.

Comunicat LEDNIX

En Lednix estamos orgullosos de haber llegado a un acuerdo de colaboración con el CD Terrassa, decano del hockey en España, para la renovación de todo el sistema de iluminación deportiva del club. 
 
El proyecto, que también incluye acondicionamiento de las instalaciones eléctricas al completo, permitirá al CD Terrassa una mejora significativa de los niveles de iluminación en sus campos y una drástica reducción del consumo eléctrico, aumentando de esta manera su compromiso medioambiental. 
 
Lednix es el actual proveedor en materia de iluminación y eficiencia energética de la RFET (Real Federación Española de Tenis), partner de la Federación Catalana de Hockey y ahora también del CD Terrassa.

Comunicat d'ALFA INSTAL.LACIONS

A Alfa Instal·lacions estem molt contents de col·laborar amb el CD Terrassa per la renovació i condicionament de la seva instal·lació elèctrica. Després de grans obres com l'ampliació de l'Hospital Taulí de Sabadell i la realització de l'Hospital Covid de Lleida, afrontem aquest projecte amb molta il·lusió.