93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Reserves al restaurant per festes de nadal

Ja estan obertes les reserves del Restaurant Les Pedritxes per aquest Nadal i Sant Esteve al migdia per als socis del club.

Des del restaurant Les Pedritxes ens comprometem a seguir complint amb totes les mesures de protecció per la covid necessàries. L’aforament del restaurant es reduirà per tal de protegir a totes les famílies i es mantindran les distàncies de seguretat. Alhora s’aplicaran mesures de distanciament físic entre grups. Finalment i seguint la normativa actual el nombre màxim de persones per taula serà de 10 comensals.

És per això que enguany per poder confirmar la vostra reserva s’haurà de realitzar una paga i senyal corresponent al 50% de l’import de l’àpat abans del 27 de setembre. La paga i senyal es retornarà de forma íntegra en el cas que no es pugui realitzar la celebració per motius governamentals.

Kiko Parcerisas

Reserves al: 93.730.30.63

Adjuntem el menú.

Menu-de-nadal-2020