93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Revisions mèdiques al Club

Reconeixement mèdic esportiu obligatori (hockey)

Des de la temporada 2018-19, la Federació Catalana i Espanyola de Hockey obliguen als seus esportistes a realitzar un reconeixement mèdic esportiu per l’obtenció de la llicència federativa de hockey amb l’objectiu de millorar la prevenció de lesions i events cardiovasculars en esportistes. ÉS OBLIGATORI per a TOTES LES categories.

Des del CD Terrassa oferim la possibilitat de realitzar aquests reconeixements a les nostres instal·lacions amb l’equip del Dr. Bernat de Pablo amb les següents condicions: 

  • Horari revisions:
    • 22 i 24 de juliol de 10:30 a 14 i de 16 a 20h (duren entre 10 i 15 minuts)
    • 27 i 29 de juliol de 16 a 20h.
  • L’import del reconeixement s’haurà de pagar al club, a recepció.
  • S’expedirà un informe mèdic que la família podrà descarregar, igualment s’expedirà l’apte per la Federació.
  • Ja estan disponibles els informes de totes les revisions a www.bernatdepablo.cat. Recordar que cal el DNI i la data de naixement. Aquells que no tinguin DNI o que tinguin problemes per descarregar l’informe es poden adreçar a revisions@bernatdepablo.cat.
  • Si encara no t’has inscrit pots demanar hora a recepció i et posaran en llista d’espera per quan es torni a obrir un dia de revisions. Les famílies han de demanar hora trucant al club al 93.7878.09.80 indicant: Nom i Cognoms, Equip (categoria), Telèfon, Correu de contacte, i tipus de reconeixement I (bàsic) o II (complert)

A continuació adjuntem els documents de la Federació Catalana de Hockey i la Real Federación Española de Hockey amb més informació sobre la normativa.

Secció Hockey

CD Terrassa Hockey