93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Protocol d'obertura CD Terrassa Hockey covid 19

Estem molt contents de poder obrir de nou les nostres instal.lacions del CD Terrassa Hockey. Dilluns dia 25 ja entrem a la fase 1 de desconfinament, per aquest motiu hem preparat el protocol necessari per poder accedir al Club.

Per accedir a qualsevol espai cal fer abans la reserva prèvia a través de l’App del Club i haver signat i enviat al Club per mail el Compromís de responsabilitat.

El protocol que hem creat segueix la normativa i les recomancions de les autoritats sanitàries i les diferents federacions esportives. Les mesures seran revisades i actualitzades a mida que passin els dies i les fases, us mantindrem informats i informades.

Esperem que gaudiu del Club i del nostre entorn amb responsabilitat!

Per qualsevol consulta estem a la vostra disposició: cdterrassa@cdterrassa.cat

*PROTOCOL

*COMPROMÍS DE RESPONSABILITAT