93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Campiones 1a Copa de la Reina l’any 85/86

Escolta el programa de La Xarxa: Equips de Llegenda sobre la 1a Copa de la Reina que va guanyar el CD Terrassa la temporada 85/86.

La temporada 85/86 s’estrenava la competició de la Copa de la Reina d’hoquei herba, i aquell primer títol el va aixecar el CD Terrassa que gaudia d’uns anys gloriosos. El conjunt format en gran part per jugadores de la casa era un molt bon equip amb un joc molt ofensiu. La final de la Copa la van disputar contra el rival de quasi sempre, el Club de Campo. Amb tot, el partit no va ser gens fàcil, ja que a 10 minuts pel final, el Terrassa perdia 2-0. A partir d’aquí i després d’uns canvis del tècnic egarenc, les jugadores catalanes van remuntar el partit fins al 3-2 definitiu a 1 minut i mig del final. Ens expliquen aquella primera Copa de la Reina, Ranjit Sing, tècnic del CD Terrassa, i les jugadores Rosa Sanz i Marta Gallart, també capitana d’aquell equip.

Així ho recollia la premsa esportiva de l’època: