93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Tanca la XIX edició del TEEH

Ja ha finalitzat el TEEH 2019 després de 3 dies intensos en el que els nens i nenes poden gaudir d’una competició esportiva d’alt nivell alhora que es fomenta l’amistat i la germanor entre els equips participants.

L’estimació de visitants ha estat superior a les 1000 persones, entre els quals uns 750 jugadors d’entre 6 i 16 anys han participat en la competició de hockey i gaudit de l’entorn del CD Terrassa, aquest any procedents d’Anglaterra, Itàlia, França i de la resta de l’Estat espanyol,
com Màlaga, València, Alacant, Madrid i Donosti, a més d’alguns representants dels principals equips catalans.

Tots ells van desfilar al Camp 1 on els padrins del TEEH 2019, els internacionals: Clara Ycart, Júlia Pons i Marc Miralles acompanyats per la presidenta Lídia Martí, van donar un obsequi de record a tots els equips participants.

Els visitants van poder pal·liar l’onada de calor d’aquests dies a la piscina del club, que està oberta a tots els participants durant el torneig. A les nits es van celebrar els tradicionals sopars a la fresca realitzats als jardins del club, amenitzades pel grup local HitRow.

En un torneig molt disputat, diverses categories del CD Terrassa han aconseguit situar-se entre les tres primeres posicions. Els equips guanyadors de les categories superiors, cadets masculí i femení, van tenir l’oportunitat de jugar un partit amistós contra les respectives seleccions catalanes sub16.

El màxim guardó l’ha obtingut el Carpesa, de València que ha guanyat el premi al fair-play de Club, gràcies a les demostracions constants de la seva esportivitat i “joc net”.

La direcció del club valora molt positivament la realització d’aquest torneig, que es pot celebrar gràcies als 150 voluntaris que dediquen tots els seus esforços a què el torneig millori any rere any.

Un cop tancat el 19è TEEH, la comissió organitzadora ja ha començat a preparar el de l’any vinent, el TEEH 2020, en el que coincideix l’edició amb l’any de celebració, que es celebrarà del 10 al 12 de juliol.

Veure les fotografies del TEEH 2019:  http://bit.ly/FOTOSTEEH2019.