93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Arriba la 19a edició del TEEH

Des d’aquest divendres dia 5 al matí i fins diumenge 7 al migdia es disputa a Les Pedritxes la 19a edició del TEEH, el Torneig Europeu d’Escoles de Hockey organitzat pel Club Deportiu Terrassa.

En la 19a edició del TEEH comptarem amb la presència de clubs europeus de tres països diferents. Provinents d’Anglaterra, el Sant Albans Hockey Club; el US Cagnes Hockey francesos i el Genova Hockey Club italià. També hi participen equips nacionals de Donosti, Benalmádena, València i Madrid.

Juguen els equips de totes les categories de l’escola del CD Terrassa, l’equip amfitrió, i també en formaran part el col·legi Bisbat Egara i Rossella, l’Atlètic, el Línia 22, el Matadepera 88, el FC Barcelona, i la Selecció Catalana femenina i masculina sots-15.

Les xifres del TEEH

En aquesta edició esperem més de 1.000 persones durant els 3 dies de torneig. Hi participaran uns 700 nens i nenes acompanyats pel seu staff, hi ha uns 150 voluntaris i 76 equips inscrits. Se serviran més de 3.000 menús entre dinars, sopars, pícnics i esmorzars. Hi ha uns 130 nens i nenes que dormen acampats al Club.

Les activitats destacades a part del torneig de hockey són les següents:

Divendres al vespre Botifarrada. Dissabte Americana de Pàdel per als acompanyants, campionat de Futbolí humà, desfilada d’equips a les 18h de la tarda, sopar de jugadors, gran fideuada per acompanyants i concert amb el grup egarenc HitThrow. Diumenge fase finals, rifa i entrega de trofeus.

La 20a edició del TEEH se celebrarà el 10, 11 i 12 de juliol de 2020. Us hi esperem!