93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Ramon Rius, nou entrenador del DHM del CD Terrassa

Ramon Rius i Sanllehí, serà el nou entrenador de divisió d’honor masculí del CD Terrassa Hockey la temporada vinent. Rius, nascut a Terrassa el 24 de gener de 1968. Ha estat format al Club Egara, primer com a jugador i després com a entrenador. En l’àmbit de club, va entrenar diferents equips de l’escola fins a arribar al primer equip de divisió d’honor masculí, on va romandre durant 3 temporades (2010-2013). Després d’un parèntesi d’un any, col.laborarà, com a segon entrenador, amb l’Egara35, durant dues temporades. Aquestes dues darreres temporades ha col.laborat, també com a segon, amb l’equip de divisió d’honor femení.

Com m’agafo aquesta nova etapa?

Rius explica que “Després d’estar vinculat durant molts anys al Club Egara i d’entrenar diversos equips del club, s’he m’ha donat l’oportunitat d’entrenar el Terrassa i sens dubte és un repte que assumeixo amb molta il.lusió perquè tinc ganes d’aportar els meus coneixements i experiència a un equip jove, amb talent i amb ganes de créixer com equip”.

Des del Club s’agraeïx a Néstor Llobet la seva tasca com a entrenador del Club aquesta última temporada.


Ramon Rius tècnic del CD Terrassa Hockey