93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les juves, campiones de Catalunya

Aquest cap de setmana l’equip juvenil femení s’ha proclamat Campió de Catalunya i disputarà el Campionat d’Espanya juvenil a l’Egara del 27 al 30 de juny.

L’equip va guanyar el primer partit a casa 1-0 amb gol de Berta Mata i va empatar 1 -1 amb gol d’Estel Forte.

L’equip està format per: Estel Forte, Berta Mata, María Fonollosa, Marta Cardús, Itziar Fontans, Lena Alonso, Abril Jornet, Nonna Vancells, Alba Puig, Maria Strappato, Berta Fonollosa, Xènia Lázaro, Anna Marín, Vinyet Blasi, Emma Pirla, Paula Ramírez, Carla Deya i Fiona Adell. Amb l’stff tècnic següent: entrenadors: Albert Bernades i Josep Maria Colomer, preparador físic: Quim Quintana i Cap d’Equip: Emili Mata.

Moltes felicitats noies!