93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

12ª edició del Torneig de Tennis Adaptat

Diumenge 19 de maig es va celebrar a les instal·lacions del CD Terrassa la 12ª edició del Torneig de Tennis Adaptat

En aquesta edició van participar 52 esportistes dels centres de Fupar, Prodis, Atendis, Acell i Catalonia.

Es van disputar 4 modalitats de joc: els rookies, on els jugadors amb capacitats més severes van fer una demostració de les seves habilitats. La segona modalitat van ser les destreses, on els jugadors van posar en pràctica el conjunt dels cops tècnics del tennis. Una altre modalitat va ser els dobles inclusius, que els jugadors van participar acompanyats de socis voluntaris del club, i ja per últim, la modalitat de partits individuals, on es va veure una gran competició de partits amb jugadors que van demostrar un gran nivell de joc

Totes aquestes modalitats organitzades pels tècnics del club i l’ajuda dels alumnes més grans de l’escola que van fer possible que la jornada fós un èxit.

En l’entrega de medalles, vem comptar amb la presència de la presidenta del club, Lídia Martí, l’alcaldesa de Matadepera, Mireia Solsona, el regidor d’esport, Quico Sala, el gerent de Fupar, Josep Ribera, i representant de Prodis, Mª Teresa Rojas

Agraïr la col·laboració de l’esdeveniment de Benitosports, Restaurant Les Pedritxes, Federació Catalana de Tennis i l’Ajuntament de Matadepera.

Veure totes les fotografies