93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Gran paper dels equips de Frontennis del CD Terrassa

Des del mes de gener la nostra secció participa en el Campionat de Catalunya en modalitat preolímpica, el campionat mes important de la temporada a Catalunya. Ho fem amb una parella a Segona Categoria i amb tres parelles a Primera Categoria i la següent estructura:
Primera categoria:
CDTH A = Dani Freijo – Carlos Domínguez
CDTH B = Sergio Garrido – Rafa Cumplido
CDTH C = Joan Grau – Iñaki Vallejo
Segona categoria:
CDTH A = Xavi Sellarès – Adrià Farré
Reserva
Òscar Torres
Capità
Albert Igual
Durant aquest mes de maig ha finalitzat la fase de grups amb uns resultats excel·lents de les nostres parelles amb Dani Freijo – Carlos Domínguez, Sergio Garrido – Rafa Cumplido i Xavi Sellarès – Adrià Farré com a primers classificats dels seu respectius grups i amb Joan Grau – Iñaki Vallejo com a segons. Gràcies a aquests bons resultats totes les parelles han accedit a la fase final del campionat.

El cap de setmana del 11 i 12 de maig es van jugar els quarts de final de Primera Categoria amb victòria de Dani Freijo – Carlos Domínguez que els hi donava accés a la semifinal i amb derrota de Sergio Garrido – Rafa Cumplido i Joan Grau – Iñaki Vallejo tancant una bona participació.


El passat cap de setmana Dani Freijo – Carlos Domínguez van jugar la semifinal on van obtenir la victòria en un excel·lent partit contra uns rivals que han estat consolidats durant anys a la màxima categoria d’honor.

Per tancar la temporada, aquest diumenge 26 es jugaran al frontó de la Federació Catalana de Pilota al CEM Bac de Roda de Barcelona les finals de totes les categories amb la participació en dues d’elles de les parelles del club. La victòria en la final dona l’ascens directe de categoria mentre que el subcampionat dona accés a la promoció d’ascens. Molta sort als jugadors i us esperem a tots els aficionats a fer costat als nostres ! ! !
Final Primera Categoria
11.00h Dani Freijo – Carlos Domínguez VS FRONTENNIS SANT MARTÍ
Final Segona Categoria
10.00h Xavi Sellarès – Adrià Farré VS FRONTENNIS SANT MARTÍ

Molta sort!