93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

11 Torneig Solidari al CD Terrassa

Obertes les inscripcions per al 11è THS. Les inscripcions per a les diferents activitats esportives de l’11è Torneig Hockey Solidari ja es poden formalitzar a través de la web del THS. El torneig tindrà lloc el proper 8 de juny a les instal·lacions del CD Terrassa i se celebraran competicions de hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada, golf i fitness. Amb el pagament d’una inscripció es pot realitzar més d’una activitat.

En aquesta edició els projectes beneficiaris són “Enganchados”, de l’Associació Alba; “Vull fer deures, m’ajudes?”, de l’AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat; “Projecte d’extraescolars per a infants i joves en situació vulnerable”, de l’Associació Educativa Can Palet; i el “Projecte Sociocultural Esportiu Ca n’Anglada”, del Grup de colònies Ca n’Anglada. 

L’Associació Torneig Hockey Solidari ha ampliat la seva família aquest any amb la inclusió del Matadepera 88, afegint-se així als altres quatre clubs: Atlètic, Egara, CD Terrassa i Línia 22.